Junts farem un món millor

Si vols més informació

hola@boscana.com
T +34 93 203 14 81

Informació fiscal

Fundació Boscana està acollida a la Llei d’incentius fiscals 49/2002, el que li permet desgravar en la seva Declaració de la Renda.

Per obtenir el certificat de donatius corresponent, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: hola@boscana.com

Banc Sabell
ES96 0081 1686 4900 0104 9812

BIZUM
01228

Com puc col·laborar?

handshake
Amic i amiga de Boscana

Fes-te amic o amiga de Boscana i col·labora de forma regular.

El teu donatiu pot marcar la diferència, i si es periòdica encara més, contribuint de manera continuada, Boscana pot seguir oferint els seus serveis . Si optes per fer una donació mensual a Boscana, estaràs ajudant a planificar un futur sostenible i contribuiràs a garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual que atenem.

people
Voluntariat

Ens encanta la nostra família de persones voluntàries de Boscana .

Tant si són persones solidàries, escoles, o grups empresarials, tots ells i elles fan possible la continuïtat de la nostra tasca en benefici de les persones que atenem.  

Si sents passió per la nostra causa, vols conèixer gent nova, retribuir a la comunitat o aprendre noves habilitats, ens encantarà que formis part de la família de persones voluntàries de Boscana.

Registra’t com a voluntari o voluntària omplint el formulari online.

description
Llegat

Quan deixes un donatiu al teu testament contribueixes a impulsar un canvi positiu en les persones amb discapacitat intel·lectual.
A Boscana entenem que aquestes són decisions emocionals i que la teva família és el primer. Un cop assegurat que la teva família i éssers més estimats estan coberts, no oblidis incloure la teva organització benèfica, i si és el cas particular a Fundació Boscana.
Treballarem amb tu i el teu assessor legal per garantir que es compleixin els teus desitjos.

diversity_3
Teaming

És una iniciativa solidària per reunir micro donacions en equip i destinar-los a una causa benèfica .

Uneix-te a Teaming de Boscana, i mitjançant una donació d’1 € a el mes, ajudaràs a Fundació Boscana a continuar recaptant fons per a la seva causa social.
Per unir-te a Teaming de Boscana ves a https://www.teaming.net/fundacionboscana o contacta amb nosaltres i t’ajudarem: hola@boscana. com

Col·labora amb nosaltres

Junts podem arribar molt més lluny en la inclusió social i fer un món millor

Notícies i actualitat

Troba les últimes notícies, esdeveniments, accions i projectes de Boscana.